Αρχική Σελίδα www.multilingual.gr   
 
Ιερά Οδός 227 - ΑΙΓΑΛΕΩ, Μετρό, τηλ.: 210-5988008          Π.Τσαλδάρη & Θήρας 4 - ΑΜΦΙΑΛΗ, τηλ.: 210-4002750          Πλ. Δαβάκη19 - ΝΙΚΑΙΑ, τηλ.: 210-4934010          Εμμ. Μπενάκη 66 & Κεφαληνίας - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, τηλ.: 210-4003616          ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ECDL
ΠΤΥΧΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

TA ΤΜΗΜΑΤΑ PREJUNIOR: απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 5 ετών και δημιουργούν μία πρώτη εντύπωση για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας ικανοποιούν την έμφυτη τάση των παιδιών για διασκέδαση με την χρήση τραγουδιών, ποιημάτων, με την χρηση συγχρονων μεσων τεχνολογιας ,και διαρκούν μιάμιση ώρα την εβδομάδα .

TMHMATA SENIOR A: απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 8 ετών τα οποια ξεκινουν την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας με διαδραστικα μαθηματα,ασκησεις multimedia και χρήση e-books και διαρκουν τρεις ωρες την εβδομαδα.

ΤΜΗΜΑΤΑ SENIOR B και C: απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 9 έως 11 ετών οδηγούν τους μαθητές από το επίπεδο αρχαρίων στο ενδιάμεσο επίπεδο γνωσης της αγγλικης γλωσσας συνδυαζοντας την εκμαθηση της γλωσσας με την χρηση ηλεκτρονικων μεσων ενω προετοιμαζονταιγια τις εξετάσεις του Preliminary English Test (PET) και First Certificate in English (FCE) και διαρκούν τεσσερις ώρες την εβδομάδα για ένα ακαδημαϊκό έτος.

ΤΜΗΜΑΤΑ SENIOR D ΚΑΙ E-FCE-: απευθύνονται σε μαθητές από 12 έως 16 ετών οδηγούν τους μαθητές από το βασικό επίπεδο (Elementary) στο επίπεδο του Cambridge First Certificate in English (FCE) βελτιώνουν την ικανότητα των μαθητών στην προφορική και γραπτή χρήση της Αγγλικής γλώσσας σε ευρύ φάσμα περιστάσεων χρησιμοποιούν εξ ίσου σύγχρονες τεχνικές διδασκαλίας, και προετοιμάζουν τους μαθητές για τις εξετάσεις του Preliminary English Test (PET) και First Certificate in English (FCE) διαρκούν έξι ώρες την εβδομάδα .

ΤΜΗΜΑΤΑ CAE ΚΑΙ CPE: απευθύνονται σε μαθητές από 12 έως 16 ετών βοηθούν τους μαθητές να αποκτήσουν υψηλο επίπεδο στην Αγγλική γλώσσα προετοιμάζουν τους μαθητές για τις εξετάσεις του Cambridge ESOL Certificate in Advanced English (CAE) και Certificate of Proficiency in English (CPE) διαρκούν έξι ώρες την εβδομάδα.

Powered & Supported by TSWD